У Японії почали продавати українське печиво

Торговельна мережа Hanamasa зацікавилася українськими продуктами
У Японії почали продавати українське печиво
Печиво українського виробника у Японії Фото: Сергій Корсунський у Фейсбук
23 Грудня 2020, 07:22
читать на русском

Японська торговельна мережа Hanamasa почала продавати печиво українського виробника, виробничі потужності якого знаходяться у Сквирі (Київська область).

Про це повідомив посол України в Японії Сергій Корсунський на своїй сторінці у Facebook.

Найкращий подарунок до Дня дипломата - це побачити і придбати печиво українського виробника Grona у супермаркеті чи не найбільшої торговельній мережі Японії Hanamasa, - написав посол.

Читайте також

Нагадаємо, у Японії мережа крамниць Mini Stop від 4 грудня почала реалізовувати української страву - котлету по-київськи. Посольство України повідомило, що українська котлета по-київськи буде продаватися на зупинках по всій Японії.

Також пошта м.Токіо розпочала продаж оригінальних марок "Україна - м.Хіно", присвячених співпраці нашої держави із зазначеним містом у рамках японської урядової програми "Host Town" напередодні Олімпійських ігор.

Раніше українська поштова марка увійшла в трійку кращих у світі. Вперше в історії сучасного марковидання українська поштова марка "Олександр Вертинський. 1889-1957" виборола бронзу в конкурсі Yehudi Menuhin Trophy 2020 за найкращу музичну поштову марку світу 2019 року. Україну випередили лише Аргентина та Чилі, марки яких відповідно здобули перше та друге місце конкурсу.

1