У Запоріжжі попрощались з українським бійцем, який загинув на Донбасі

Боєць помер від кулі російського снайпера
У Запоріжжі попрощались з українським бійцем, який загинув на Донбасі
Похорон Олега Андрієнка у Запоріжжі (фото: Укрінформ)
14 Січня 2021, 17:59
читать на русском
У четвер, 14 січня, у Запоріжжі попрощались із бійцем ЗСУ Олегом Андрієнком, який 11 січня загинув під Пісками на Донеччині від кулі російського снайпера.

Попрощатися з бійцем прийшли сотні людей, передає Укрінформ.

Із загиблим Олегом я знайомий особисто. Дуже хороший хлопець був. Як солдат, як військовослужбовець - професіонал і патріот. Втрата дуже важка. Я досі не можу прийняти цей факт, що загинув товариш. До смерті на цій війні неможливо звикнути, - сказав заступник командира 56-ї бригади підполковник Дмитро Герасименко.

Зазначається, що боєць двічі був на фронті: перший - за мобілізацією, другий - за контрактом. А влітку 2020 року в Олега народився син Тимур.

Читайте також

Представник командування сухопутних військ, т.в.о. начальника управління морально-психологічного забезпечення полковник Олег Лелеп зазначив, що церемонія вшанування пам’яті загиблого бійця проходила за новим ритуалом, започаткованим у 2020 році. Вона передбачає загортання труни у державний прапор, який на кладовищі знімається і передається рідним бійця.

До того ж траурна церемонія проходила на Майдані Героїв у центрі Запоріжжя.

Нагадаємо, що 11 січня близько 15.30 в районі населеного пункту Піски, внаслідок обстрілу з боку противника загинув військовослужбовець Збройних сил України.

1