У Житомирі контрактник продавав військовим наркотики

Чоловік щоденно продавав до 10 партій наркотиків
У Житомирі контрактник продавав військовим наркотики
Українські військові на Донбасі Фото: facebook.com/pressjfo.news

У Житомир затримали військовослужбовця 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил, який продавав військовим наркотики та психотропні речовини просто у частині.

Про це повідомили у пресгрупі Управління СБУ в Житомирській області.

Організував наркотрафік до своєї військової частини та інших військових формувань Житомирського гарнізону наркозалежний військовослужбовець-контрактник. "Клієнтура" серед військовиків у нього була досить широка та не обмежувалася виключно ними – збував він наркотики і своїм знайомим цивільним, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Щоденно підозрюваний збував до 10 дрібнооптових партій речовин.

Із близькими знайомими контрактник зустрічався особисто, із рештою клієнтів працював через систему закладок. За оперативними даними, щоденна виручка від наркоторгівлі становила близько 10 тис. грн, - додали у повідомленні.

Правоохоронці затримали чоловіка під час спроби збуту військовослужбовцю партії наркотичних речовин. У нього було 20 грамів амфетаміну (більше 100 доз) та 10 коробочок із розфасованим канабісом. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого становить понад 15 тис. грн.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, 29 січня повідомлялося, що у Харківській області поліціянти провели спецоперацію та вилучили понад 200 кг готового наркотику та три тонни прекурсорів. Вартість вилученого товару за цінами "чорного" ринку становить близько 120 мільйонів гривень.

1