У зоні ООС померла військова з Вінниччини

Обставини її смерті наразі невідомі
Важливо
У зоні ООС померла військова з Вінниччини
Свічка (Фото: Вінницька ОДА)
12 Січня 2021, 15:21
читать на русском

У зоні ООС на Донбасі 8 січня померла 30-річна військова з Вінницької області Вікторія Слободянюк.

Про це повідомили у пресслужбі Вінницької обласної державної адміністрації.

Про загиблу військову відомо, що вона була призвана на військову службу за контрактом Немирівським ОРВК Вінницької області. Померла в зоні ООС в Донецькій області 8 січня 2021 року. Наразі обставини її смерті уточнюються.

Вікторія Слободянюк проживала у с. Вовчок Немирівського району Вінницької області. Вікторія – матір-одиначка, у неї залишились дві доньки  (2010  та 2012 р.н) і батьки-пенсіонери.

Поховання  військовослужбовиці відбудеться у рідному селі Вовчок.

У штабі ООС поки що не надали інформації стосовно смерті військової.

Читайте також

Нагадаємо, 11 січня, близько 15.30 в районі населеного пункту Піски, внаслідок обстрілу з боку противника загинув військовослужбовець Збройних сил України. Перед тим, 29 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув український військовий.

Загалом же у боях на Сході України за весь 2020 рік загинуло 49 українських бійців ("бойові безповоротні втрати ЗСУ"). Четверо з них загинули вже під час перемир'я.

Поранених за рік ("бойові санітарні втрати ЗСУ"), за даними Генштабу станом на 13 грудня, було 332 бійці. З них за час перемир'я - 15. З 13 грудня на Донбасі поранили ще трьох українських військових.

Таким чином кількість всіх поранених у боях військовослужбовців у 2020 році зросла до 335. А поранених за час перемир'я - до 18.

1