Уціліли лише ті, хто відмовився йти до бою: ЗСУ знищили "елітні війська" РФ

Знищених силами оборони України вояків росія готувала протистояти військовим НАТО
Уціліли лише ті, хто відмовився йти до бою: ЗСУ знищили "елітні війська" РФ
Військова техніка росії, Фото: Генштаб ЗСУ
22 Червня 2022, 18:08
читать на русском

Українські захисники майже повністю знищили "еліту" збройних сил рф, яку росія готувала для протистояння з НАТО.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Зазначається, що підрозділи західного воєнного округу рф були вщент розбиті ЗСУ, а вціліли лише ті військові, хто відмовився наступати на Україну.

СБУ перехопила телефонну розмову російського бойовика, у якій він розповідає дружині, як ЗСУ знищили "військову еліту" рф:

Західного округу вже немає, бо він весь у росії, відмовники. Повз мене одні "східники" мотаються, бо "західників" уже майже нема. Вся техніка підбита, то вежа не працює, то ще щось не працює… То колеса пробиті, то ще щось… А так, на передок чисто добровольці їдуть і все...

В СБУ зазначають, що до західного військового округу рф входять, у тому числі, Москва і Санкт-Петербург. У його складі – "військова еліта", яку готували до протидії силам НАТО.

Але чимало офіцерів загинули, водіїв не вистачає, а величезні сили піхоти використовуються як "живе м’ясо". Тож зараз, як говорить цей окупант і підтверджує ситуація на фронті, російська армія воює кількістю і тупцює на місці, - додали в СБУ.

Нагадаємо, у травні сили оборони України знищили 58 армію ворога, яку самі окупанти називали однією з передових на росії.

1