Україна може виграти війну в наступному році: що для цього потрібно

Україна деокупує Херсон до кінця цього року
Україна може виграти війну в наступному році: що для цього потрібно
Війна Фото: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua
10 Серпня 2022, 22:12
читать на русском

Україна може святкувати перемогу над орками вже наступного року, якщо ЗСУ отримають усю обіцяну зброю.

Про це повідомив український генерал Дмитро Марченко в інтерв'ю РБК-Україна.

Якщо у нас буде та кількість озброєння, яка нам була обіцяно, яка нам необхідна, то, думаю, навесні наступного року ми будемо святкувати перемогу, - сказав Дмитро Марченко.

Він проти будь-яких переговорів з Росією шляхом здачі тієї чи іншої території, адже таким чином лише перекладеться війна на плечі наших дітей.

Якщо ми це зробимо, то ми цю війну просто перекладемо на плечі наших дітей. Якщо ми залишимо ворогові хоча б шматок землі, він повернеться додому, зробить певні висновки і через шість або вісім років нападе знову. Тому нам потрібно відстояти всю територію, нам потрібно брати під контроль всі кордони України і не залишати їм жодного клаптика нашої землі, - пояснив він.

За його словами, до кінця цього року ЗСУ можуть деокупувати Херсон.

Визволення Херсона і закінчення активної фази ведення війни, а потім уже будуть відбуватися якісь більш локальні військові дії. Але до кінця року ми маємо закінчити основну фазу цієї війни, - додав Марченко.

Нагадаємо, війна України проти РФ закінчиться за президентства Володимира Зеленського. Під час воєнного стану вибори проводити не можна.

Читайте також

1