Українців попередили про припинення руху транспорту через негоду

В Україні передбачається погіршення погодних умов
Українців попередили про припинення руху транспорту через негоду
Сніг, дорога Фото автора Magda Ehlers з Pexels
8 Лютого 2021, 12:00
читать на русском

Українців попередили про погіршення погодних умов, що може спричинити порушення та припинення руху транспорту.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

До уваги водіїв: попередження про погіршення погодних умов, що може призвести до порушення та припинення руху транспорту, - йдеться у повідомленні.

За прогнозом Українського гідрометцентру, 8 лютого у західних, центральних, Житомирській, Київській, Чернігівській областях передбачається значний сніг.

В Україні пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети (приріст снігу 20-30 см, в Рівненській, Волинській, Львівській областях 30-40 см).

Читайте також

На Прикарпатті та у південних областях сніг змінюватиметься дощем, передбачається налипання мокрого снігу, ожеледиця, а на Закарпатті значний дощ (І рівень небезпечності - жовтий).

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України звернулися до власників транспортних засобів утриматися від подорожей автомобілями у період негоди та не залишати транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги й тротуари від снігу.

Нагадаємо, що найближчими годинами Україну накриє сніговий циклон та хуртовини, через що очікуються перекриття доріг та закриття аеропортів протягом тижня.

1