Українські родини можуть отримати по тисячі доларів допомоги від США: як заповнити заявку

На фінансову допомогу в розмірі 1000 доларів може розраховувати будь-яка українська родина
Українські родини можуть отримати по тисячі доларів допомоги від США: як заповнити заявку
Прапори України та США Фото: president.gov.ua
30 Січня 2023, 13:29
читать на русском

У США підприємці організували благодійну організацію "1К", яка надсилає 1000 доларів фінансової допомоги українським родинам, які постраждали від війни. Завдяки широкому розголосу до кампанії долучаються бізнесмени, стартапери й венчурні капіталісти - вже зібрано мільйони пожертв, що будуть спрямовані для близько 5000 українських сімей.

Про це повідомили у Fast Company.

Заснували нью-йоркську благодійну організацію з галузі технологічної індустрії "1K" підприємець і венчурний капіталіст Алекс Іскольд, який народився в Україні, та Крісі Філалітес - керівниця цифрової просвітницької діяльності з боротьби зі СНІДом.

Насамперед організація планує допомогти багатодітним одиноким матерям, оскільки саме такі українці найчастіше змушені рятуватися від війни за кордоном, залишаючи рідні домівки.

Водночас на фінансову допомогу в розмірі 1000 доларів може розраховувати будь-яка українська родина, що постраждала від війни, однак варто зауважити: самостійна особа не зможе отримати виплату.

Місцеперебування та вік членів родини не має значення для отримання допомоги, тобто її можуть отримати й ті, хто залишився в Україні, і ті, хто за кордоном.

Як отримати тисячу доларів допомоги від США

Обов'язкова умова отримання фінансової допомоги - підписатися за офіційні сторінки проєкту в соцмережах: посилання на інстаграм, посилання на фейсбук. Обов'язково відкрийте свій профіль, без виконання цих умов заявку не розглядатимуть.

Подати заявку на отримання 1000 доларів можна за посиланням, її варто уважно заповнити й відправити. Звичайно, що не кожна родина отримає фінансову допомогу, однак ті, хто все ж матиме право на 1000 доларів, зможуть витратити гроші на власний розсуд без необхідності надсилати чеки чи робити звіт.

Нагадаємо, Сполучені Штати запускають Welcome Corps - новацію в розселенні біженців. Проєкт дозволить американцям напряму підтримувати біженців.

Читайте також