Українські військові провели тренування на есмінці Великої Британії - фото

Спільні навчання проводяться в рамках навчально-тренувальної операції "Орбітал"
Українські військові провели тренування на есмінці Великої Британії - фото
Тренування на есмінці Великої Британії Фото: mil.gov.ua
10 Жовтня 2020, 16:38
читать на русском

Оператори-розвідники 73 морський центр СпП ім кошового отамана Антіна Головатого провели спільні навчання разом з колегами країн НАТО на есмінці "Dragon" Королівських військово-морських сил Великої Британії, повідомляє пресслужба Командування Сил спеціальних операцій ЗС України

Під час навчань відпрацьовувались абордажні дії на есмінці, захід на борт, ведення ближнього бою, та зачистка судна. Спільні навчання проводяться в рамках навчально-тренувальної операції "ОРБІТАЛ" — "Розбудова партнерства — Україна", - повідомили у МОУ.

Нагадаємо, 7 жовтня, до Одеського морського порту в рамках дружнього візиту прибув есмінець Королівських Військово-Морських Сил Великої Британії "Dragon".

Читайте також

До плану візиту увійде проведення протокольної зустрічі між делегаціями військово-морських сил двох країн, спільні корабельні тренування на борту британського есмінця, а також проведення спільного тренування в морі типу "PASSEX".

Довідково. Есмінець Королівських ВМС Великої Британії "Dragon" (D35) увійшов до складу флоту на початку 2012 року. На кожній стороні його корпусу присутнє зображення валлійського дракона Y Ddraig Goch — національного символу Уельсу. Це єдиний корабель королівського флоту, який був прикрашений таким чином.

1