Українські військові випробували ракети Javelin - фото

У ході навчань використовувалися ударні безпілотники
Українські військові випробували ракети Javelin - фото
Військові навчання Фото: АрміяІнформ
27 Листопада 2020, 10:00
читать на русском

У Миколаївській області на полігоні "Широкий лан" відбулися військові навчання, у ході яких використовувалися ударні безпілотники Bayraktar TB2 і ПТРК Javelin.

Мета навчань — показати нові методи, способи бойового застосування підрозділів і військових частин різних родів військ і видів нашого війська з урахуванням сучасного досвіду ведення бойових дій, — зазначив Головнокомандувач ЗС України генерал-полковник Руслан Хомчак.

Читайте також

Як повідомляє "АрміяІнформ", у процесі тренувань учасники навчання відпрацьовували навчально-бойові завдання з використанням сучасної лазерної системи імітації бою, зокрема системи двостороннього вогневого контакту "Лазертаг".

Інструкторсько-методичні заняття дають змогу опрацювати єдині погляди на організацію та проведення заходів підготовки військ (сил) у 2021 навчальному році. Зокрема напрацьовані методики враховують надходження до військових частин і підрозділів новітніх зразків озброєння, у тому числі високоточного, засобів розвідки, радіоелектронної боротьби та автоматизованих систем управління, - зазначено у повідомленні.

Військові навчання

Військові навчання Фото: АрміяІнформ

Нагадаємо, у вересні цього року під час військових навчань на полігоні "Широкий Лан" у Миколаївській області не спрацював протитанковий ракетний комплекс FGM- 148 Javelin. Ракетний комплекс Javelin вперше використали під час навчань.

1