Український військовий отримав поранення на Донбасі

Бойовики обстрілювали райони поблизу Павлополя, Гранітного, Південного, Мирного
Важливо
Український військовий отримав поранення на Донбасі
Українські військові (фото: facebook.com/pressjfo.news)
5 Серпня 2021, 11:15
читать на русском

Протягом минулої доби, 4 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Український військовий отримав бойове травмування.

Про це повідомила пресслужба операції Об'єднаних сил.

Так, поблизу Павлополя та Гранітного російсько-окупаційні війська застосовували станкові протитанкові гранатомети. Біля Південного ворог двічі відкривав вогонь з артилерійських систем калібру 122-мм, а також мінометів 120-го та 82-го калібрів, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Мирне російські найманці обстрілювали зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Новотошківського противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік Золотого-4 окупанти застосовували автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети, а також великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

В результаті ворожих обстрілів один військовий дістав бойове травмування. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан здоров’я– задовільний, - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

Станом на 7 годину ранку, 5 серпня, біля Авдіївки бойовики відкрили вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. За поточну добу бойових втрат серед наших захисників немає.

Нагадаємо, що в Красногорівці Донецької області бойовики обстріляли житловий багатоповерховий будинок. Один місцевий житель отримав поранення.

Читайте також

1