Українського військового поранили бойовики на Донбасі

Окупанти за добу чотири рази порушили режим тиші
Важливо
Українського військового поранили бойовики на Донбасі
Українські військові на Донбасі Фото: facebook.com/pressjfo.news
2 Грудня 2021, 20:03
читать на русском

Сьогодні, 2 грудня, в зоні ООС бойовики поранили українського захисника.

Як повідомляє пресслужба Міноборони, біля Водяного, що на Приазов’ї, противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я — задовільний, - йдеться у повідмоленні.

У Штабі ООС повідомили, що протягом доби, 2 грудня, російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.

Було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню, два з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Зокрема, у напрямку Новолуганського ворог здійснив обстріл з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів. У бік Широкиного окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. А неподалік Красногорівки російські найманці застосували міномети калібру 120 мм.

Зазначається, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Нагадаємо, 1 грудня бойовики на Донбасі вбили українського військового та чотири рази порушили режим припинення вогню.

Читайте також

1