Україну засипатиме снігом: синоптики обіцяють українцям казкову передноворічну погоду

Крім того, наступного тижня до України знову повернуться морози
Україну засипатиме снігом: синоптики обіцяють українцям казкову передноворічну погоду
Погода, новий рік (Фото: pixabay)
26 Грудня 2021, 08:17
читать на русском

За прогнозом синоптиків, наступного тижня погода в Україні буде різною. 28-29 грудня повернуться морози. По всій території України вночі мінус 9-14, вдень — 3-8 градусів нижче нуля. На Закарпатті та на Півдні країни вночі та вдень від 3 морозу до 2 тепла.

Про це повідомив  Укргідрометеоцентр.

У другій половині тижня морози трохи послабнуть: нічна температура складатиме мінус 6-12. 28 грудня на Сході та Півночі може бути навіть до 14 морозу. Вдень 2-8 із позначкою мінус. Південь та Закарпаття вночі 0-5 морозу, вдень від 2 морозу до 3 тепла.

28 грудня у західних та північних областях вночі помірний, а вдень невеликий сніг. На решті території сніг, подекуди мокрий сніг. У південній частині та на Закарпатті дощитиме. Місцями можуть бути значні опади. Вже 29 грудня у західних та північних областях без опадів, а на Сході помірний сніг.

30-31 грудня по всій Україні також очікується невеликий сніг, подекуди мокрий сніг. Температура вночі 2-7 морозу, вдень — 0-5. На Півдні країни та на Закарпатті від 2 морозу до 3 тепла.

У столиці в понеділок, буде без опадів. Світитиме сонце, проте буде морозно. Вночі близько мінус 7, вдень — мінус 3.

Вже у вівторок, 28 грудня буде більше хмарності, посилиться вітер, можливий сніг. Температура - 5-6 градусів морозу. У середу, 29 грудня погода без істотних опадів, а от у четвер сніжитиме. Зате стане трохи тепліше — від 2 морозу до 3 тепла. А вже у п’ятницю, 31 грудня близько 0, можливий сніг та сніг з дощем.

Нагадаємо, синоптики Українського гідрометцентру прогнозують, що з великою ймовірністю снігу на Новий рік 2022 очікувати не слід.

Читайте також

1