Укрзалізниця додала онлайн-табло ще п'яти вокзалів до чат-бота

Близько 150 тисяч українців користуються чат-ботом компанії
Укрзалізниця додала онлайн-табло ще п'яти вокзалів до чат-бота
Укрзалізниця Фото: Центр охорони здоров’я АТ “Укрзалізниця”
29 Липня 2021, 21:51
читать на русском

"Укрзалізниця" додала онлайн-табло вокзалів Одеси, Львова, Дніпра, Ковеля та Кривого Рогу до офіційного чат-бота для зручності пасажирів. Ще низку вокзалів планують приєднати до кінця року.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

За допомогою онлайн-табло пасажири зможуть прямо у Viber та Telegram подивитись весь розклад найближчих рейсів та підписатися на сповіщення про час та колію прибуття бажаного потяга.

Для цього треба перейти в чат-бот у Viber або Telegram, обрати розділ "Онлайн-табло", вибрати місто та поїзд — усе інше бот зробить самостійно.

В "Укрзалізниці" нагадали, що чат-бот дає можливість купувати квитки зручно та без комісій на поїзди Інтерсіті+. Також компанія у партнерстві з Visa запустила акцію: до кінця літа квитки на поїзди Інтерсіті+ при купівлі через чат-бот дешевші на 10% коштом повернення частини вартості квитка.

Зміни, що запроваджує "Укрзалізниця" в напрямку вдосконалення онлайн-сервісів, оцінюють і пасажири. Так, кількість людей, які перейшли до чат-бота у Viber та Telegram, у липні сягнула 150 тис. осіб, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила перший інклюзивний приміський електропоїзд. Це перший в Україні такий поїзд, що пристосований для подорожей людей з інвалідністю.

Читайте також