Університет імені Тараса Шевченка перейшов на дистанційне навчання

У гуртожитках вузу буде посилено пропускний режим
Університет імені Тараса Шевченка перейшов на дистанційне навчання
КНУ ім. Т.Шевченка Фото: wikimapia.org
8 Жовтня 2020, 17:49
читать на русском

Київський національний університет імені Тараса Шевченка перейшов до 23 жовтня на дистанційне навчання для запобігання поширенню коронавірусу. Про це йдеться у розпорядженні ректора університету Леоніда Губернського.

Ректор вузу підписав розпорядження про посилення заходів щодо запобігання захворюванням, викликаним коронавірусом COVID-19.

У зв’язку зі зростанням захворюваності на коронавірусну інфекцію, з метою запобігання захворюванням у колективі Університету... зобов'язую: деканів факультетів, директорів інститутів, коледжів, ліцею з 8.10.2020 р. до 23.10.2020 р. перевести навчання з аудиторних форм на використання технологій дистанційного навчання, - йдеться у розпорядженні.

Читайте також

У гуртожитках вузу буде посилено пропускний режим, посилять щоденну санітарну обробку приміщень та території Університету.

Також ректор доручив директору університетської клініки посилити постійний медичний нагляд за станом здоров’я співробітників Університету та осіб, що навчаються.

Нагадаємо, 7 жовтня міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що у столиці на карантин через випадки захворювання на COVID-19 закрили 3 школи повністю та 377 класів ще у 152 навчальних закладах.

Кличко (досьє Віталія Кличка) зазначив, що ситуація із коронавірусною захворюваністю у навчальних закладах столиці контрольована, але динаміка - негативна.

На сьогодні в місті закриті на карантин 3 школи - через випадки захворювання серед вчителів: дві школи у Печерському районі і одна в Оболонському. На жаль, збільшилась кількість класів, які відправили на самоізоляцію через хворобу учнів. Сьогодні на дистанційному навчанні загалом 377 класів у 152 школах, - повідомив він.