Стало відомо, скільки шкіл та класів у Києві закрили на карантин через коронавірус

Мер зазначив, що динаміка є негативною
Важливо
Стало відомо, скільки шкіл та класів у Києві закрили на карантин через коронавірус
Карантин у школі (фото з відкритих джерел)
7 Жовтня 2020, 13:14
читать на русском

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що у столиці на карантин через випадки захворювання на COVID-19 закрили 3 школи повністю та 377 класів ще у 152 навчальних закладах. Про це він повідомив під час брифінгу.

Кличко (досьє Віталія Кличка) зазначив, що ситуація із коронавірусною захворюваністю у навчальних закладах столиці контрольована, але динаміка - негативна.

На сьогодні в місті закриті на карантин 3 школи - через випадки захворювання серед вчителів: дві школи у Печерському районі і одна в Оболонському. На жаль, збільшилась кількість класів, які відправили на самоізоляцію через хворобу учнів. Сьогодні на дистанційному навчанні загалом 377 класів у 152 школах, - повідомив він.

Читайте також

Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 410, педагогів - 302.

У дитячих садочках теж спостерігається зростання захворюваності. Через виявлені випадки коронавірусу тимчасово закриті 47 груп у 41 садку. Три садочки зачинені на карантин. Наповненість дітей у дитсадках столиці – понад 58%, - додав Кличко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Міністерстві охорони здоров'я розглядають можливість перенесення осінніх канікул в школах на 10 днів раніше, ніж було заплановано, для того, щоб освітній процес, підготовка до виборів та вибори не перетиналися.

1