Уродженець Донеччини у Києві скинув знайому з балкона 7-го поверху - відео

За вбивство співмешканки чоловікові світить до п’ятнадцяти років позбавлення волі
Уродженець Донеччини у Києві скинув знайому з балкона 7-го поверху - відео
Фото: https://www.facebook.com/UA.KyivPolice/
25 Серпня 2021, 16:16
читать на русском

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який скинув знайому з балкона 7-го поверху.

У поліції повідомили, що між чоловіком та жінкою, які проживали у Києві в орендованій квартирі, виник конфлікт. Після чого він схопив жінку та звісив із балкона сьомого поверху.

Начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко розповів, що поліцейські провели першочергові слідчі дії, оглянули приміщення, поспілкувались зі свідками та встановили, що зловмисник "виштовхав жінку за межі балкону, докладаючи усіх зусиль, аби вона не втрималась та впала. Цю подію побачила перехожа, яка намагалась завадити діям чоловіка та просила його зупинитись, проте він не слухав її та продовжував свої дії. 37-річна киянка не втрималась та впала з висоти 7-го поверху. Лікарі констатували смерть потерпілої".

Зловмисник після скоєного вийшов на вулицю та намагався втекти, проте його затримали місцеві мешканці, які стали свідками інциденту. Розпочато кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Затриманим виявився 55-річний уродженець Донецької області. З’ясувалось, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбійного нападу.

У поліції кажуть, що за умисне вбивство йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у червні у центрі Кривого Рогу на вулиці Героїв АТО жінка впала з висоти третього поверху - її скинув співмешканець.

Читайте також