Уруський вперше прокоментував скандал зі своїм заступником

Міністр вважає, що Немілостівий "підірвав авторитет представника виконавчої влади"
Уруський вперше прокоментував скандал зі своїм заступником
Олег Уруський Фото: сторінка міністра у Фейсбуці
21 Січня 2021, 09:45
читать на русском

Віце-прем'єр-міністр - міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський вперше прокоментував скандал зі своїм заступником Віталієм Немілостівим.

За словами міністра, своїм вчинком його заступник "підірвав авторитет представника виконавчої влади в очах українського народу".

Нещодавно із заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталієм Немілостівим сталася жахлива подія, яка пов’язана із кричущим порушенням ним правил дорожнього руху та неналежною поведінкою з представниками Національної поліції України. Його вчинок є неприйнятним та таким, що підриває авторитет представника виконавчої влади в очах українського народу, - написав Уруський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також

Міністр вважає, що така "безвідповідальна поведінка з боку Віталія Немілостівого унеможливлює подальше його перебування на посаді заступника міністра".

А тому найближчим часом мною та Урядом будуть прийняті всі необхідні кадрові рішення, - написав міністр.

Як відомо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму Телеграм-каналі повідомив, що сьогодні Кабмін звільнить заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого.

Чиновник залишиться без посади через водіння у стані алкогольного сп'яніння та через непокору правоохоронним органам. 

1