Усик - Джошуа: що відомо про головний боксерський поєдинок року

Реванш між українцем та британцем відбудеться 20 серпня в аравійській Джидді
Усик - Джошуа: що відомо про головний боксерський поєдинок року
Олександр Усик – Ентоні Джошуа / фото: Getty Images
18 Серпня 2022, 12:35
читать на русском

У суботу, 20 серпня, український чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик проведе реванш проти британця Ентоні Джошуа.

Де дивитися бій Усик – Джошуа

Трансляція бою в України буде безплатною. Показ бою буде доступний на платформі MEGOGO. Також поєдинок буде транслюватися на інтерактивному каналі "MEGOGO Гонг", телеканалі "2+2" і на регіональних каналах "Суспільного".

Прогноз букмекерів на бій Усик – Джошуа.

Британська контора William Hill фаворитом протистояння вважає Усика. На його перемогу приймають ставки з коефіцієнтом 1,57, а на Джошуа - з балом 2,62.

На нічию виставили коефіцієнт 17,00.

Австрійська контора Bwin на перемоги Усика та Джошуа визначили схожі коефіцієнти - 1,57 та 2,50 відповідно. Імовірність нічиєї оцінили ще фантастичним коефіцієнтом 21,00.

Події які передували реваншу Усик – Джошуа.

Крім поясів IBF, WBA, WBO та IBO, боксери боротимуться й за вакантний титул видання The Ring. Цей пояс звільнив Тайсон Ф'юрі, який оголосив про завершення кар'єри.

Промоутерська компанія Matchroom Boxing підготувала промо бою. До відео потрапили кадри з першого поєдинку українця та британця, офіційних заходів та тренувальні моменти перед боєм.

Менеджер Усика Олександр Красюк повідомив, що український боксер особисто викупив права на показ і безоплатно передав їх українським мовникам.

У липні спаринг-партнером українського чемпіона став Мартін Баколе. Конголезький боксер, який провів 19 поєдинків на профі-рингу (18 перемог, із них 13 – нокаутом). Баколе раніше був спаринг-партнером Джошуа.

У червні Усик відреагував на продовження російськими військами ударів по мирних містах. Він звинуватив росію у свідомих обстрілах цивільних об'єктів.

Це торговельні центри, лікарні. Звичайні міста, де немає ані військових підприємств, ані чогось іншого з можливістю виготовляти військову техніку, - сказав чемпіон.

23 червня відбувся стилізований вуличний бій проти Усика з Джошуа. Вони одягли рукавички, однак не боксували. Боксери влаштували битву поглядів і розійшлися по кутах рингу.

21 червня відбулася спільна пресконференції боксерів і традиційна битва поглядів.

На професійному рингу Олександр Усик провів 19 боїв, в яких незмінно перемагав (13 разів нокаутом). Британський боксер 26 разів виходив у ринг і здобув 24 перемоги (22  нокаутом) та дві поразки.

Читайте також наш матеріал: Алєксандр, чий Крим - українці не забули "зашквари" Усика навіть після перемоги над Джошуа.

Читайте також

1