В ДТП у Львівської області загинуло дві людини, ще троє травмувалось

Водійка не справилась з керуванням, в результаті чого автомобіль перекинувся
В ДТП у Львівської області загинуло дві людини, ще троє травмувалось
ДТП у Львівській області (фото: lv.dsns.gov.ua)
28 Червня 2021, 09:23
читать на русском

У Львівській області у дорожньо-транспортній пригоді загинуло дві людини, ще троє - отримали поранення. Серед травмованих 12-річна дівчинка.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області та поліція Львівської області.

Зазначається, що ДТП сталась 27 червня близько 10.00 на автодорозі "Львів-Рогатин-Івано-Франківськ-Мукачево" між селами Лани та Ходорківці на території Бібрської ОТГ.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Ford Fusion, 41-річна жителька міста Золочів, не впоралась з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

Двоє пасажирів автомобіля – 70-річний чоловік та жінка віком 67 років, від отриманих травм померли на місці події. Окрім того, з тілесними ушкодженнями у лікарню доставлені водій та пасажири автомобіля – 11-річна дівчинка та дві жінки віком 60 та 65 років.

Одна із постраждалих пасажирок була затиснута деформованими деталями кузова. Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували потерпілу з автомобіля та передали працівникам швидкої допомоги, - повідомили у пресслужбі ДСНС.

На місці події працювали пожежно-рятувальне відділення 50-ого державного пожежно-рятувального поста м.Бібрки та правоохоронці, які з'ясовували обставини подій.

ДТП у Львівській області

ДТП у Львівській області (фото: lv.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, що в Ізмаїльському районі Одеської області у ДТП потрапили два службових авто - карета швидкої допомоги та автівка морської охорони.

Читайте також

1