В Індії на літаку розгорілася справжня "битва" між змією та людьми - відео

Змія щоразу поверталася на борт та відмовлялась покидати судно
В Індії на літаку розгорілася справжня "битва" між змією та людьми - відео
Змія (фото: Pexels)
11 Серпня 2021, 05:06
читать на русском

В Індії величезна змія сховалася в вантажному відсіку літака та відмовлялась залишити його.

Інцидент трапився в аеропорту в Калькутті, де працівники помітили незвичайного безквиткового пасажира. Змія заховалась у вантажному відсіку літака авіакомпанії IndiGo.

На відео, яке опублікували у соцмережах, видно, що змія обвилася навколо поручня і мирно дрімала. Коли її побачили співробітники, які саме вантажили багаж перед вильотом борту в Мумбаї, зупинили роботи та викликали фахівців-змієловів.

Прогнати змію вдалося офіцеру лісового департаменту Калькутти, але справжня "битва" з твариною розгорнулася вже на свіжому повітрі. Змія намагалася забратися назад у літак та вислизала від змієловів, кілька разів підіймалася на транспортер та намагалася знову сховатися в літаку.

Як виявилося, безквитковим "зайцем" виявилася неотруйна щуряча змія. Представники аеропорту вважають, що вона прослизнула на борт літака, коли його розвантажували після попереднього рейсу.

Нагадаємо, що в австрійському місті Грац 65-річного пенсіонера вкусив півтораметровий сітчастий пітон у власному туалеті. Змія пробралась до нього каналізаційними трубами.

Читайте також