В Індії зазнімкували початок апокаліпсису: з води підіймалася земля (відео)

Відео вже набрало понад п`ять мільйонів переглядів
В Індії зазнімкували початок апокаліпсису: з води підіймалася земля (відео)
Земля підійнялася з води (Колажthe Indian Express)
23 Липня 2021, 22:03
читать на русском

У штаті Хар'яна на півночі Індії місцеві жителі зняли на відео унікальний природний феномен - земля почала підійматися просто  з-під води.

Відео у Facebook розмістила Джагат Вані. Воно швидко стало вірусним і набрало 5,7 мільйона переглядів, передає The Indian Express.

На записі видно, як земля під водою раптово починає підійматися. Чути, як людина, що записує відео, просить очевидців відступити, бо це може бути небезпечно для їхнього життя.

Це щось нове. Це чудово. Земля підіймається сама собою. Ми поняття не маємо, що відбувається, - кажуть чоловіки на записі.

Що спровокувало такий унікальний феномен - поки невідомо. Але користувачі мережі почали давати свої пояснення і теорії. За словами одних, земля могла піднятися через тектонічну активність, інші говорили, що це сталося через метан.

Це сталося через тектонічну активність. Залишатися тут дуже небезпечно. Можливо, сталася якась вулканічна активність, - написав один користувач,

Водночас  інший прокоментував: "Не зовсім через тектонічну активність. Метан, що застряг в землі, вивільняється, змушуючи вологий шар утворювати міхур, ось що, здається, відбувається на цьому відео".

Читайте також

1