В Іспанії намагаються продати "найстрашнішу в світі" квартиру

Ціна "найстрашнішої" квартири - 105 тисяч євро
В Іспанії намагаються продати "найстрашнішу в світі" квартиру
Квартира (Фото: pexels)
14 Січня 2021, 01:00
читать на русском

В Іспанії власник квартири, яку в соцмережах назвали найстрашнішою, намагається продати своє житло за 105 тисяч євро.

Про це пишуть у соцмережі Твіттер.

110 квадратних метрів, чотири спальні, ванна кімната, вітальня з терасою і кухня з підсобним приміщенням. Поруч зупинка автобуса і метро — так описує своє приміщення власник квартири в столиці Іспанії, яку в мережі прозвали "найстрашнішою у світі".

"Найстрашнішою" оселю назвали тому, що вона терміново потребує капітального ремонту. На фотографіях можна побачити, що кухня, ванна та інші кімнати повністю чорні від бруду і кіптяви. Але попри це власник просить за свої апартаменти 105 тисяч євро (3,5 млн гривень).

Читайте також

У соціальних мережах жартують, що подібне житло можна придбати тільки для знімання фільму жахів, але ніяк не для проживання. Більш того, після перегляду фотографій приміщення, його опис здається поганим жартом.

Нагадаємо, у Саудівській Аравії побудують місто без доріг, що дозволить не використовувати автомобілі і не провокувати викиди вуглекислого газу задля збереження екології.

Усі необхідні об’єкти інфраструктури для городян (магазини, школи, оздоровчі центри, зупинки швидкісного підземного громадського транспорту) розташують блоками – так, щоб кожен міг пішки дійти до будь-якого з них за 5 хвилин.

1