В Києві запрацював центр масової вакцинації від COVID-19 - фото

У центрі працює 16 бригад медиків
В Києві запрацював центр масової вакцинації від COVID-19 - фото
Центр масової вакцинації від covid-19 в Києві фото: КМДА
29 Травня 2021, 17:26
читать на русском
У Києві 29 травня розпочав роботу центр вакцинації проти COVID-19, який розташований на базі Міжнародного виставкового центру.

Про це повідомляється у пресслужбі КМДА.

Зазначається, що до вакцинації залучені вакцинальні бригади, до кожної з яких входить реєстратор, лікар та медсестра. Усі медики пройшли спеціальні навчання.

Вакцинація в Україні фото: КМДА

Сьогодні у центрі вакцинації працюють 16 бригад. Проте, якщо кількість охочих щепитися буде зростати, а МОЗ виділить столиці більше доз вакцини, то ми готові збільшити кількість бригад удвічі. Однак наразі такої необхідності немає, адже за перші дві години фахівці провакцинували усіх, хто прийшов зранку, – сказала директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

Вакцинація в Україні фото: КМДА

За її словами, щеплення вакциною CoronaVac роблять киянам, які зареєструвалися у застосунку "Дія". Для того, щоб вакцинуватися, необхідно при собі мати паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон для підтвердження запису на вакцинацію та бажано – копію декларації з лікарем, якщо її підписано.

Нагадаємо, у суботу, 29 травня у Львові також запрацював центр масової вакцинації населення (ЦВН) на стадіоні "Арена Львів".

Читайте також