В Мелітополі ліквідували одного з високопоставлених колаборантів – Федоров

Також було підірвано штаб окупантів у селищі Приазовське Мелітопольського району
В Мелітополі ліквідували одного з високопоставлених колаборантів – Федоров
Мелітополь / Фото: inform.zp.ua
25 Серпня 2022, 16:48
читать на русском

24 серпня в окупованому Мелітополі було ліквідовано одного з колаборантів, який відповідав за проведення так званого референдуму в Михайлівському районі.

Про це розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров в Media Center Ukraine - Ukrinform.

Варто зазначити, що це близька людина до основного гауляйтера в Запорізькій області Євгена Балицького, він особисто його призначав. Поки чітко не можна сказати, чи це зачистка росіян, чи робота наших партизанів, - наголосив він.

Вже 25 серпня чітко відомо, що інші гауляйтери під чіткою увагою наших сил оборони, партизанів та спецслужб України. Станом на зараз немає ні планів, ні дати проведення "референдуму", каже Федоров. Всі дані про тих, хто погодився співпрацювати з окупантами, добре відомі силовим структурам.

У своєму Telegram-каналі Федоров повідомив, що Сили спротиву продовжують не просто натякати, а вибухово заявляти окупантам, що їм тут не раді. Все, що хоч якось пов’язане з підготовкою до псевдореферендуму, буде знищуватись на місці.

В підтвердження цього сьогодні вночі підірвано штаб окупантів у селищі Приазовське Мелітопольського району. Саме там рашисти готувались до "голосування" та видавали російські паспорти, - зазначив мер.

Як наслідок, мінус один район, де і мешканці, і колаборанти триматимуться від псевдореферендуму якнайдалі.

Нагадаємо, що в окупованому російськими загарбниками Мелітополі один з російських солдатів чіплявся на вулиці до неповнолітніх.

Читайте також

1