В Міноборони росії "анонсували" нові удари по Україні: що під загрозою

Від російських атак може постраждати чотири українських міста
В Міноборони росії "анонсували" нові удари по Україні: що під загрозою
17 Липня 2022, 08:13
читать на русском

У Міністерстві оборони росії продовжують вигадувати причини, щоб випускати ракети по цивільних об'єктах українських міст. Тому РФ найближчим часом може завдати нові удари по чотирьох містах України.

Про це йдеться у зведенні Міноборони РФ.

Під загрозою ворожих обстрілів перебувають:

  • м. Соледар Донецької області. У Кремлі вважають, що там нібито обладнано опорний пункт ЗСУ, у підвалі розміщено склад боєприпасів, а на прилеглій території – важке озброєння.
  • м. Харків. Російське оборонне відомство вважає, що на нижніх та верхніх поверхах, дахах багатоквартирних житлових будинків по вулиці Пушкінській "українськими озброєними формуваннями" обладнано позиції великокаліберних кулеметів та розрахунків ПЗРК, а також склади боєприпасів.
  • м. Одеса. Росія вигадала, що начебто на території школи № 100 (вул. Верненська) підрозділи ЗСУ розмістили бронетехніку, важку артилерію та РСЗВ, по периметру навчального закладу виставили блокпости, підходи до установи заміновані, але місцеве населення про це навмисне не повідомлено.
  • м. Слов'янськ. Нібито у соціальному притулку для дітей "Паруса Надії" (вул. Серафимовича) "бойовики націоналістичних формувань обладнали казарму та опорний пункт", кажуть у Кремлі.

Нагадаємо, що Україна обов'язково відновить та відбудує після війни все те, що зруйнували окупанти. Тим часом російське суспільство й надалі залишатиметься скаліченим на покоління.

1