В Міноборони розшифрували "чорні скриньки" з Ан-26

Будуть проводитися додаткові експертизи
Головне
В Міноборони розшифрували "чорні скриньки" з Ан-26
Фото: ГЛАВКОМ
30 Вересня 2020, 17:04
читать на русском

"Чорні скриньки" з літака Ан-26, який зазнав катастрофи під Чугуєвом в Харківській області, розшифрували, але ще будуть експертизи.

Читайте також

Про це заявивши головний інспектор Міністерства оборони Ігор Воронченко на засіданні комітету ВР з нацбезпеки і оборони та розвідки, повідомляє інформаційне агентство УНН.

Версій остаточних немає. Чи це людський фактор, або технічний фактор, або зовнішній. Розшифрували "скриньки", але ще будуть експертизи, - заявив Воронченко.

Читайте також

Нагадаємо, пізно ввечері 25 вересня військовий літак з групою курсантів на борту впав на трасі Харків-Чугуїв за 2 км від аеродрому. На борту було 27 людей (20 курсантів та 7 офіцерів). Один з двох курсантів, які вижили під час авіакатастрофи, помер у лікарні. Пізніше з’явилося відео падіння літака.

Як заявляв віцепрем'єр-міністр України Олег Уруський, 28 вересня авіаційним експертами під контролем Державного бюро розслідувань розпочато процес дешифрування бортових самописців військового літака Ан-26, який впав в Харківській області. Процес дешифрування повинен був тривати орієнтовно 3-5 дня.

Зазначимо, що головний слідчий управління ДБР Максик Борчаковський заявлялв, що слідство не відкидає версію теракту під час розслідування розслідування авіакатастрофи літака АН-26 під Харковом. Також розглядаються й інші версії.

1