В Одесі чоловік ходив вулицею з батьковою головою та обмотаний чужими тельбухами

Одесит скоїв подвійне вбивство та відрізав голову жертві
В Одесі чоловік ходив вулицею з батьковою головою та обмотаний чужими тельбухами
Затримання неадекватного чоловіка в Одесі Фото: Департамент карного розшуку
20 Січня 2021, 16:38
читать на русском

20 січня у місті Одеса на вулиці затримано чоловіка, який ходив вулицями міста з відчленованою головою в руках та був обмотаний людськими внутрішніми органами.

Попередньо встановлено, що він скоїв вбивство батька та ще однієї людини, дані якої на цей час з’ясовуються. Одному з загиблих вбивця розпоров черевну порожнину, а іншому відчленував голову, - повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції у своєму Телеграм-каналі.

Наразі на місці проводяться слідчі дії. Відкрили кримінальне провадження за ст. 115 УК України.

Як повідомляє "Думська" із посиланням на джерела у поліції, чоловік вбив трьох людей - двох жертвам відрізав голови, а третій розрізав живіт і витягнув звідти внутрішні органи.

Голий і закривавлений чоловік, обмотаний кишками, який тримав в руках голову людини, вийшов з парадної, сів на лавочку і закурив, - розповів один з мешканців будинку.

Обережно! Фото, відео 18+

Нагадаємо, минулого року у Харкові на вулиці Полтавський шлях помітили голу жінку, вимазану кров’ю, яка несла в руках ніж та пакет. Виявилося, що вона носила у ньому відрізану голову жінки.

Поліція затримала жінку, яка перебувала у неадекватному стані, але щось пояснювати та розповідати працівникам поліції вона відмовилася.

Згодом з'ясувалося, що голова належала 13-й річній дівчинці.