В Одесі копи стріляли по автомобілю, водій якого збив поліціянта (відео)

На вимогу патрульних зупинитися керманич не реагував
В Одесі копи стріляли по автомобілю, водій якого збив поліціянта (відео)
Камера фіксації фото: Патрульна поліція
30 Грудня 2021, 16:44
читать на русском

В Одесі, на вулиці Академіка Корольова, п'яний чоловік збив патрульного та намагався втекти з місця ДТП. Одеські інспектори стріляли по колесах, щоб зупинити водія.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Одеської області.

Сьогодні вранці поліцейські отримали повідомлення, що на вулиці Академіка Корольова чоловік в стані сп'яніння сідає за кермо. Патрульні зупинили вказану автівку, проте водій зачинився в автомобілі й не реагував на вимогу патрульних. А потім взагалі намагався поїхати з місця і скоїв наїзд на правоохоронця, - йдеться у повідомленні.

Крім того, навіть наїзд на поліцейського не зупинило водія. На вимогу патрульних зупинитися керманич не реагував. Відтак відповідно до ст. 46 Закону України “Про Національну поліцію” (Застосування вогнепальної зброї), інспектор здійснив кілька пострілів по колесах автомобіля. Таким чином вдалося зупинити транспортний засіб.

Чоловік відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки та в медичному закладі.

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП. Наразі всі обставини пригоди встановлюють слідчі, які нададуть правову кваліфікацію діям чоловіка.

Нагадаємо, що в Одесі в більярдному клубі на вулиці Посмітного сталась стрілянина. Внаслідок події вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків. Один із них загинув, інший доставлений до лікарні.

Читайте також

1