В Одеській області 2 липня оголошено днем жалоби

Влада регіону відреагувала на трагедію у Білгород-Дністровському районі
Головне
В Одеській області 2 липня оголошено днем жалоби
Обстріл в Одеській області Фото: https://t.me/kt20220224
1 Липня 2022, 15:26
читать на русском

2 липня в Одеській області оголошено днем жалоби за загиблими у результаті ракетного удару у Білгород-Дністровському районі.

Про це повідомив спікер обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

У зв'язку з трагедією, яка сталась через нічний ракетний удар літаками стратегічної авіації у Білгород-Дністровському районі Одеської області та призвела до загибелі людей 2 липня 2022 року оголошено в області днем жалоби за загиблими, - написав він у Телеграмі.

У день жалоби на всій території Одеської областi буде приспущено Державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органiв місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій.

Також рекомендовано утриматись від проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач на регіональному та місцевому рівнях.

Тим часом радник голови Офісу президента Олексій Арестович пообіцяв "швидку відповідь" рашистам за ракетний удар по Сергіївці.

Нагадаємо, вночі 1 липня 2022 року військові країни-агресора завдали ракетних ударів по курортному селищу Сергіївка у Білгород-Дністровському районі Одеської області. Ракетними ударами зруйновано 9-поверховий житловий будинок та будівлі бази відпочинку. Пошкоджено прилеглі будинки та автомобілі. Серед жертв обстрілу є діти.

1