В Одеській області чоловікові відірвало голову після купання в морі

Загиблий ігнорував попередження про небезпеку відпочинку на воді
В Одеській області чоловікові відірвало голову після купання в морі
Якірна міна Фото: https://www.facebook.com/okPivden/posts/2057392481098661
15 Липня 2022, 19:34
читать на русском

В Одеській області сталася трагедія на одному з пляжів.

Як повідомляє оперативне командування "Південь", у прибережних водах одного з пляжів Одещини стався вибух - чоловік вирішив покупатися в морі, внаслідок підриву на міні йому відірвало голову.

Ігноруючи застереження і заборону, нехтуючи заходами безпеки, місцевий житель вирішив поплавати в морі. Зайшовши в воду, чоловік підірвався на невідомому пристрої. Внаслідок вибуху сталася травматична ампутація голови, - йдеться у повідомленні.

В ОК "Південь" зазначають, що штормовий стан моря створює передумови до посилення мінної небезпеки. Зірвані з кріплення міни може приносити до узбережжя.

Не нехтуйте сигналами повітряних тривог, не наражайте себе на небезпеку, дотримуйтесь правил та обмежень, що встановлені заради збереження вашого життя, - закликали у командуванні.

Нагадаємо, курортного сезону на пляжах Одеської області та Одеси цього літа не варто чекати. Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко заявив, що люди гинуть від ворожих мін, які викидає не берег, або які дрейфують у морі. 

1