В Одеській області легковик в'їхав у вантажівку: загинули дві неповнолітні дівчини

Водія та ще одного пасажира госпіталізували з численними травмами
В Одеській області легковик в'їхав у вантажівку: загинули дві неповнолітні дівчини
Фото: od.npu.gov.ua
17 Березня 2021, 11:52
читать на русском

У Балті Одеської області BMW "влетіло" у припарковану на узбіччі вантажівку DAF. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули дві неповнолітні пасажирки легковика

Про це повідомила пресслужба поліції Одеської області.

У вівторок, 16 березня, близько 04:00 на вулиці Уварова 31-річний місцевий житель на своєму BMW в’їхав у припарковану на узбіччі вантажівку DAF.

Фото: od.npu.gov.ua

Окрім водія, в легковому автомобілі були троє пасажирів - дві 17-річні дівчини та 21-річний хлопець.

Від удару дівчата загинули на місці, чоловіків з черепно-мозковими травмами та множинними переламами забрала "швидка", - йдеться у повідомленні.

Фото: od.npu.gov.ua

Відомості поліціянти внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються обставини аварії, зокрема - чи був водій BMW тверезий.

Читайте також

Нагадаємо, що смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася у Києві на перехресті бульвару Перова та проспекту Шухевича. Автомобіль Skoda під'їхав до світлофора, на якому загорівся заборонний сигнал. У цей час в задню частину Skoda в'їхав позашляховик Toyota Land Cruiser.

1