В Одеській облраді нагородили депутатку від ОПЗЖ, яка, у розпал боїв на Донбасі, літала до рф

Депутатка також публікує звернення до "блаженнєйшєго Кіріла", щоби молитися за мир в Україні
В Одеській облраді нагородили депутатку від ОПЗЖ, яка, у розпал боїв на Донбасі, літала до рф
12 Жовтня 2023, 10:27
читать на русском

Очільник Одеської облради "слуга" Григорій Діденко нагородив годинником ОПЗЖ-шницю Тамілу Афанасьєву.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

На подію чиновник прийшов у кедах від люксового італійського бренду Zegna вартістю €950 (36 800 грн) — за пару взуття чиновник віддав половину офіційної місячної зарплати.

Цікавіша персона нагородженої депутатки — в Облраді відзначили її внесок у миротворчу і благодійну діяльність, плідну працю та активну громадянську позицію.

Наводимо приклади дописів, які Таміла Афанасьєва поширювала в мережі з 2014-го року. Попри анексію Криму та в розпал боїв на Донбасі, у серпні 2014-го Таміла полетіла в рф.

З Москви у день російського прапора жінка писала про "мир на Украине" та піджартовувала над непрацюючими санкціями, публікуючи прилавки з сиром.

Навіть у лютому 2022-го Афанасьєва продовжувала "молитися за мир", ділилася відеозверненнями до "блаженнєйшєго Кіріла", а Свято-Преображенський собор у неї просто "сгорєл" — про російську ракету не уточнила.

Нагадаємо, 19-річна Софія Діденко, донька народної депутатки від "Слуги народу" Юлії Діденко та голови Одеської облради Григорія Діденка похизувалась на своїй сторінці у TikTok коштовним одягом та прикрасами від Cartier.

1