В одному з гіпермаркетів Києва обірвався ліфт: є жертва

Кабіна ліфту пролетіла шість метрів
В одному з гіпермаркетів Києва обірвався ліфт: є жертва
Фото: з відкритих джерел
23 Листопада 2020, 15:39
читать на русском

У Святошинському районі Києва в одному із гіпермаркетів у неділю, 22 листопада, обірвався ліфт, унаслідок чого загинув працівник.

Про це повідомили "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва", а також "Українська правда" з посиланням на власне джерело в поліції.

У повідомленні "Центру екстреної медичної допомоги" зазначили, що в одному із гіпермаркетів Святошинського району обірвався ліфт, що призвело до загибелі людини. Чоловіку було 52 роки, він працював вантажником торговельного центру.

Кабіна ліфту, у якій він знаходився, пролетіла 6 метрів і впала на швидкості у шахту. Шансів вижити у такій ситуації у чоловіка було мало. Він помер до приїзду швидкої, - йдеться у повідомленні.

В поліції Києва розповіли, що мова йде про магазин "Фокстрот" по вул. Чорнобильській. Правоохоронці зазначили, що чоловік оступився і сам впав у шахту, а ліфт не обривався.

Читайте також

Зазначається, що київська прокуратура внесла в відомості про подію до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст 272 КК України (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Нагадаємо, що у Дніпровському районі Києва сталася надзвичайна ситуація із медпрацівниками швидкої допомоги, які приїхали на виклик. Ліфт, в якому вони підіймалися до пацієнта, обірвався і падав кілька поверхів.

На другому поверсі спрацювала система аварійного гальмування і ліфт зупинився

1