В Ощадбанку пояснили, хто може залишитись без виплат вже у квітні

Понад 100 тисяч карток продовжують чекати своїх власників
Важливо
В Ощадбанку пояснили, хто може залишитись без виплат вже у квітні
Люди біля Ощадбанку (фото: УНІАН)
24 Січня 2022, 13:47
читать на русском

До 31 березня 2022 року державним Ощадбанком було продовжено термін дії старих банківських карт для пенсіонерів-переселенців з Донецька та Луганська.

Про це заявила начальниця Донецького обласного управління Ощадбанку Світлана Івенко в інтерв'ю виданню "Донбас. Реалії". Вона наголосила, що це може бути останнє подовження.

Сьогодні кінцева дата - 31 березня 2022. Ще раз закликаю людей звернутися до відділень Ощадбанку, - сказала вона.

За словами Івенко, впродовж останніх двох років від початку карантину Ощадбанк продовжував термін дії банківських карт. Вона наголосила, що ці дії були винятковим рішенням, щоб дати можливість жителям ОРДЛО встигнути звернутися до банку.

Тобто вже було два роки, щоб отримати ці картки. Останнє рішення прийняли через рішення влади про продовження адаптивного карантину, - додала вона.

Начальниця Донецького обласного управління Ощадбанку, лише за грудень приблизно 8 тисяч жителів окупованих територій звернулися до відділень банку в Донецькій області, попри тільки один відкритий КПВВ. Кожного дня до банку звертається в середньому 700-800 осіб. Але понад 100 тисяч карток продовжують чекати своїх власників.

Нагадаємо, що пенсіонери, яким не вистачає стажу роботи до пенсії за віком, зможуть його докупити.

Читайте також

1