В Пакистані підірвали школу: загинуло 7 учнів, більше 80 поранених

П'ятеро учнів поранених перебувають у критичному стані
В Пакистані підірвали школу: загинуло 7 учнів, більше 80 поранених
Вибух у Пакистані (фото: Reuters)
27 Жовтня 2020, 11:18
читать на русском
В релігійній школі у пакистанському місті Пешаварі стався вибух, в результаті якого загинуло щонайменше семеро учнів і поранено понад 83 .

Про це повідомляє Reuters.

Невідомі заклали вибухові речовини у пластиковому пакеті, - повідомив офіцер місцевої поліції.

Вибух стався, коли близько ста семінаристів віком від 8 до 15 років перебували на ранковому уроці з вивчення Корану. П'ятеро з 83 поранених перебувають у критичному стані.

Читайте також

За даними поліції, бомба була нашпигована кульковими підшипниками. Загалом було використано близько шести кілограмів вибухівки.

Наразі жодна терористична організація не взяла на себе відповідальність за теракт.

Нагадаємо, що у результаті вибуху в торговому центрі міста Гаррісонберг (штат Вірджинія, США) постраждали не менше п'яти осіб.

Інцидент стався у суботу, 17 жовтня. Міська влада Гаррісонбургу заявила, що вибух стався десь близько 8:30 ранку в торговому центрі. Більше 70 пожежників було направлено на місце події.

Загалом у результаті вибуху постраждало п’ятеро людей; троє з них були студентами коледжу Джеймса Медісона. Двох постраждалих у важкому стані доставили до лікарні. Ще одна потерпіла була доставлена до лікарні, ще двоє отримали допомогу на місці з приводу легких травм.

1