В СБУ пояснили санкції проти мережі магазинів "Спортмастер"

Санкції впроваджено на підставі інформації про роботу в Криму
Головне
В СБУ пояснили санкції проти мережі магазинів "Спортмастер"
Магазин “Спортмастер” Фото: сторінка SPORTMASTER UA у Фейсбуці
23 Лютого 2021, 10:54
читать на русском

Санкції щодо компанії Sportmaster Operations Pte. Ltd впроваджено на підставі інформації про роботу мережі в тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інформацію від Служби безпеки України.

Санкції щодо сінгапурської компанії Sportmaster Operations Pte. Ltd (засновник відповідної мережі "Спортмастер") впроваджено на підставі інформації про роботу мережі в Криму, - йдеться у повідомленні.

В СБУ зазначили, що введенню санкцій передував лист Служби безпеки на адресу МЗС України, спрямований ще влітку минулого року, про протиправність такої діяльності на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також

Зазначається, що Міністерство закордонних справ України "неодноразово зверталося з відповідними нотами до держорганів Сінгапуру, які залишилися без розгляду і належного реагування".

Нагадаємо, 20 лютого президент України підписав указ, яким затвердив рішення РНБО щодо запровадження санкцій проти низки компаній, у тому числі проти Sportmaster Operation Pte.Ltd.

Генеральний директор "Спортмастер Україна" Людмила Книш пояснила, чому мережа магазинів продовжує працювати попри санкції РНБО.

За її словами, магазини "Спортмастер Україна" продовжують свою роботу, дотримуючись усіх норм міжнародного та національного законодавства.

1