В США чоловік побився в барі й за це отримав 5,5 млн доларів компенсації

Американця побили, й він звинуватив у цьому власника ресторану
В США чоловік побився в барі й за це отримав 5,5 млн доларів компенсації
Бар, алкогольні напої фото: pexels
17 Серпня 2021, 03:06
читать на русском

В США п'яний чоловік побився з відвідувачем в барі і отримав травму голови. У цьому він звинуватив власника ресторану, який не подбав про безпеку гостей.

Американець зумів відсудити в адміністрації питного закладу 5,5 мільйона доларів компенсації, передає Houston Chronicle.

Зазначається, що в травні 2019 року в ресторані La Fogata Mexican Grill в місті Ендрюс, штат Техас, між п'яними Деніелом Роулзом і Робертом Хенріксоном виникла бійка.

Роулз впав і отримав серйозну травму голови. У цьому він звинуватив ресторан, його власника Лурдеса Галіндо і бармена, який працював на барі в той вечір. Нібито саме вони дозволили двом чоловікам випити зайвого та одночасно покинути ресторан.

Чоловік пішов до суду і подав позов проти власника, який не подбав про те, аби на стоянці ресторану не було нічого, що могло б становити небезпеку для п'яних гостей.

Оскільки власник ресторану не прийшов на слухання окружний суд Ендрюса виніс рішення на користь позивача і присудив йому 5,5 мільйона доларів компенсації, не ставши оцінювати правдивість його заяв.

При цьому Лурдесу Галіндо дали 30 днів на подачу апеляції, якщо він хоче перегляду справи.

Нагадаємо, що у штаті Огайо (США) 22-річна Ебігейл Бугенске з передмістя Цинциннаті виграла у лотереї мільйон доларів за щеплення від коронавірусу.

1