В Україні через негоду сталося більше тисячі ДТП

У ДТП загинуло 13 людей
Важливо
В Україні через негоду сталося більше тисячі ДТП
ДТП (фото: нацполіція)
23 Грудня 2020, 21:35
читать на русском

Станом на 18:00 в Україні через ускладнення погодних умов сталася понад тисяча дорожньо-транспортних пригод, в яких 13 людей загинуло.

Про це повідомляє патрульна поліція України в Telegram-каналі.

Правоохоронці отримали 56 повідомлень про аварії із загиблими або постраждалими.

На території України зафіксували вже 1049 аварій, в результаті яких 13 людей загинули та 64 були травмовані, - йдеться у повідомленні.

У Києві станом на 18:00 негода спричинила 278 автомобільних аварій. В результаті трьох аварій постраждали три людини.

Читайте також

Нагадаємо, що зі зміною погодних умов у Києві на дорогах відбувається колапс: затори, збільшення кількості ДТП та аварійних ситуацій. 23 грудня сталась низка аварій, у зв'язку з чим на деяких ділянках дороги рух ускладнено.

Так, з початку цієї доби до 14:00  на території України сталось всього 587 аварій, з яких 38 із загиблими та/або травмованими, внаслідок чого вісім осіб загинуло та 35 травмовано. На території Києва — всього 161, з яких два ДТП із загиблими та/або травмованими, внаслідок чого дві особи травмовано.

Укргідрометцентр опублікував попередження про погіршення погодних умов на території України. Вночі та вранці 23 грудня в більшості західних, Житомирській та Вінницькій областях ожеледь, на дорогах ожеледиця. Оголошено перший рівень небезпечності, жовтий.

1