В Україні очікують похолодання: температура повітря опуститься нижче нуля

Різке похолодання слід очікувати з четверга, 7 жовтня
В Україні очікують похолодання: температура повітря опуститься нижче нуля
Осінь, погода Фото: Pexels
5 Жовтня 2021, 17:55
читать на русском

В Україні очікується похолодання, температура повітря вночі опускатиметься нижче нуля градусів.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

До кінця тижня температура повітря по всій Україні буде +10-14 градусів у світлу пору доби. Проте вже з настанням сутінок прийде похолодання, у деяких областях стовпчики термометрів опустяться нижче нуля.

Різке похолодання слід очікувати з четверга, 7 жовтня, на Півночі та Сході України вночі температура повітря опуститься до -1 градуса, тоді як в інших регіонах вночі повітря прогріватиметься до 6 градусів тепла. Вдень - +12-14 градусів. На Заході повітря прогріватиметься до 19 градусів тепла вдень та 9 градусів вночі.

У п'ятниці, 8 жовтня, на Заході та Півдні температура повітря буде +12-14 градусів вдень та 0 +7 вночі. На Півночі та Сході України вночі температура -1 +5 градусів, тоді як в інших регіонах вночі повітря прогріватиметься до 7 градусів тепла. Вдень - +12-14 градусів.

До кінця тижня погода по всій Україні вдень буде малохмарною, проте в суботу, 9 жовтня, у центральних, південних та східних областях очікується сонячна погода. Температура повітря +9-12 градусів. Проте на Заході стовпчики термометрів піднімуться до 16 градусів тепла.

10 жовтня у північних регіонах температура повітря становитиме 9-12 градусів тепла вдень та -1 та +3 вночі. На Заході - +10-12 градусів вдень та -1 та +2 вночі. На Півдні та Сході країни - +10-13 градусів вдень та -1 +4 вночі.

Нагадаємо, в Україні у жовтні температура повітря подекуди може опуститись до -17-23 градусів. При цьому вдень ще може бути тепло.

Читайте також

1