В Україні створили спеціальний фонд для боротьби з російською пропагандою

До створення фонду долучились найбільші ІТ-компанії країни
В Україні створили спеціальний фонд для боротьби з російською пропагандою
Мінцифри
30 Березня 2022, 20:17
читать на русском

Міністерство цифрової трансформації разом з найбільшими українськими ІТ-компаніями та Київською школою економіки створили спеціальний фонд, який має боротися з російською пропагандою та поширювати контент про жахливі злочини окупаційних військ в Україні.

Про це йдеться у повідомленні Мінцифри у Facebook.

Найбільші українські ІТ-компанії разом із Мінцифрою та Київською школою економіки створили Truth Fund. Його мета — боротися з російською пропагандою та розповідати світові правду про війну в Україні, - повідомляють у міністерстві.

Зазначається, що з першого дня війни команда фонду цілодобово створює та поширює контент, який викриває жахливі злочини російських військ на території України та їхні наслідки.

Зараз фонд потребує підтримки, тому запускає кампанію, щоб залучити додаткові кошти, продовжувати свою роботу та побудувати необхідну інфраструктуру для ще більш ефективної боротьби з дезінформацією, - повідомляє міністерство.

Нагадаємо, в Україні почав працювати перший в країні NFT-музей війни. У пресслужбі Міністерства цифрової трансформації повідомили, що він має допомогти поширити правду про російські воєнні злочини щодо українців.

[readalso id='232484,233351'

1