В Україні весь тиждень сніжитиме та дощитиме

Вдень та вночі очікуються морози
В Україні весь тиждень сніжитиме та дощитиме
Зима, сніг Фото: Pexels
13 Грудня 2021, 17:52
читать на русском

В Україні весь тиждень очікується сніг та дощ, температура повітря опуститься до 6 градусів морозу.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так у вівторок, 14 грудня, в усіх областях України, крім Київської, Житомирської, Черкаської та Вінницької, очікується сонячна погода з мінливою хмарністю. В інших областях буде хмарно та з мокрим снігом. Температура повітря на Заході вдень буде від 0 до 2 градусів морозу, вночі - від 0 до 4 градусів морозу.

На Півночі та в центральних регіонах вдень та вночі очікується від 3 градусів тепла до 1 градуса морозу. На Сході вдень буде від 0 до 5 градусів тепла, а вночі - від 2 градусів тепла до 2 градусів морозу. На Півдні стовпчики термометрів покажуть від 3 до 6 градусів тепла вдень і від 0 до 4 градусів тепла вночі.

У середу, 15 грудня, буде малохмарна погода. Дощ очікується в Херсонській, Дніпропетровській, Запорізькій та Донецькій областях. Температура повітря на Півдні та Сході буде від 2 до 4 градусів тепла вдень і від 0 до 4 градусів тепла вночі. На Півночі та в центральних регіонах вдень буде від -1 до +2 градусів, а вночі -1-3 градусів. На Заході буде холодніше: вночі стовпчики термометрів покажуть від 2 до 6 градусів морозу, а вдень від +1 до -1.

У четвер, 16 грудня, на Півдні та Сході опадів не передбачається. В інших регіонах очікується мокрий сніг з дощем. Температура повітря на Заході та Півночі вдень буде -1 до +3, вночі від -1 до -3 градусів. На Сході, Півдні та в центральних регіонах вдень буде від 0 до 4 градусів тепла, а вночі від 0 до 2 градусів тепла.

У п'ятницю, 17 грудня, в усіх регіонах прогнозують сніг. На Півдні температура повітря буде від 2 до 4 градусів тепла вдень та 0+2 вночі. В інших регіонах вдень - від -1 до +1, а вночі від -1 до -3.

У суботу, 18 грудня, сніжитиме в усіх областях України. На Заході, Півночі, Сході та в центральних регіонах вдень прогнозують від -1 до +1, вночі від -1 до -3 градусів. У південних областях стовпчики термометрів покажуть вдень від +2-4 градусів, а вночі від 0+2.

Нагадаємо, в День Святого Миколая, 19 грудня, до України прийде різке похолодання, місцями температура повітря опуститься до 20 градусів морозу.

Читайте також

1