В Україні військові вивчають нове озброєння, яке передала Британія (фото)

Вояки освоюють протитанкові ракетні комплекси NLAW
В Україні військові вивчають нове озброєння, яке передала Британія (фото)
Українькі військові вивчають нове озброєння з Великої Британії (Фото: Павло Ткачук Фейсбук)
25 Січня 2022, 16:19
читать на русском

У Львівській області розпочались військові навчання із застосування нового протитанкового ракетного комплексу NLAW, яке передала Велика Британія. Навчання проводять інструктори британської місії Orbital.

Про це повідомив канал "Оперативний ЗСУ".

Старичі - Львівська область, військові навчаються застосуванню нового озброєння NLAW. Навчальний процес відбувається швидкими темпами, - йдеться у повідомленні.

Заняття проводять у 184 Навчальному центрі Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, про це повідомив її начальник Павло Ткачук у Фейсбуці.

Вже невдовзі перші декілька десятків військовослужбовців ЗС України будуть здатні не лише ефективно застосовувати ці ПТРК, але й зможуть самі навчати інших українських воїнів. Переконаний, спільними зусиллями ми захистимо нашу Батьківщину від будь-яких зазіхань агресора, - зазначив він.

Нагадаємо, ЗСУ отримали від Великої Британії оборонну допомогу - протитанкові керовані ракети NLAW. Це спільна розробка Британії та Швеції. В Міноборони запевнили, що надані засоби будуть використані лише для самооборони.

Читайте також

1