В Україні випробували керовані зенітні ракети (фото)

Запуск ракет відбувся в ході командно-штабних навчань
В Україні випробували керовані зенітні ракети (фото)
Запуск ракет Фото: Генштаб ЗСУ
29 Вересня 2020, 20:14
читать на русском

Фахівці Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки провели контрольні льотні випробування зенітних керованих ракет до зенітного ракетного комплексу С-300В1. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Випробувальною бригадою здійснено зовнішньотраєкторні вимірювання польоту дослідних зразків в рамках проведення попередніх випробувань блоків самоліквідації до зенітних керованих ракет зенітного ракетного комплексу С-300ПС (ПТ) та, в рамках приймально-здавальних випробувань, вимірювання польоту ракет для ракетного комплексу "Вільха", - йдеться у повідомленні Генштабу.

Запуск ракет Фото: Генштаб ЗСУ

Запуск ракет Фото: Генштаб ЗСУ

У відомстві зазначили, що з метою достовірної оцінки ураження ракетами повітряних цілей, радарна система MFTR-2100/40 виконувала зовнішньотраєкторні вимірювання польоту зенітних керованих ракет в ході стратегічних командно-штабних навчань “Об’єднані зусилля-2020”, під час проведення етапу практичних дій військ.

В РАМКАХ ВИПРОБУВАНЬ ВИМІРЮВАЛИ ТРАЄКТОРІЇ РАКЕТ ДЛЯ “ВІЛЬХИ” ТА С-300 Фахівці Державного науково-дослідного інституту...

Gepostet von Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine am Dienstag, 29. September 2020

Читайте також

Довідково: Радарна система #MFTR 2100/40 з високою точністю фіксує траєкторні параметри ракетних і артилерійських боєприпасів всіх калібрів, а також літаків і БпЛА із записом всіх траєкторних параметрів об’єкту та змогою відтворення їх в будь-якій конкретній точці польоту. Максимальна дальність супроводження об’єктів (залежно від метеоумов) до 250 км.

Нагадаємо, під час військових навчань на полігоні "Широкий Лан" у Миколаївській області не спрацював протитанковий ракетний комплекс FGM- 148 Javelin. Ракетний комплекс Javelin вперше використали під час навчань.

1