В Україні загинув ще один рашистський полковник – ЗМІ

Володимир Іванов був співробітником пресслужби Міністерства оборони рф
В Україні загинув ще один рашистський полковник – ЗМІ
Володимир Іванов (Фото з відкритих джерел)
29 Травня 2022, 14:22
читать на русском

Під час боїв в Україні загинув рашистський полковник Володимир Васильович Іванов. Першим про його смерть повідомив співробітник ВДТРК Євген Піддубний, він вийшов на акцію "Безсмертний полк" 9 травня з портретом Іванова.

Про це пише російське видання "Медіазона".

"Медіазона" підтвердила загибель полковника за допомогою реєстру спадкових справ, додатків Getcontact та джерел з російських баз даних, - повідомляє видання.

Згідно з реєстром спадкових справ, 41-річний Володимир Іванов загинув 25 березня, його смерть офіційно підтвердили через п'ять днів, 30 березня 2022 року. Нотаріус, який оформляв спадкову справу, вказав адресу проживання загиблого - Москва, вул. Знам'янка, 19. Це головна будівля Міністерства оборони, вона ж — військова частина 66524.

Міноборони публічно не підтверджувало загибель працівника пресслужби. Про факт смерті полковника Володимира Іванова першим повідомив військовий кореспондент ВДТРК Євген Піддубний, при цьому він не навів жодної інформації про місце служби загиблого.

Піддубний вийшов із портретом полковника Іванова на акцію "Безсмертний полк" 9 травня.

Про співробітника пресслужби з таким ім'ям писав проєкт "Миротворець".

Російський військовий злочинець. Пропагандист. Співучасник інформаційно-пропагандистських компаній та маніпуляцій МО РФ з виправдання російської агресії проти України, масових убивств мирних жителів Сирії. <...> Співробітник Департаменту інформації та масових комунікацій Міноборони Росії. Безпосередньо причетний до ведення МО РФ інформаційної війни проти України, - пише "Миротворець".

Нагадаємо, кілька днів тому Сили оборони України знищили 58 армію ворога, яку самі окупанти називали однією з передових на росії.

Читайте також