Відставний полковник рф публічно відмовився від громадянства держави-агресора

Наприкінці 2021 року чоловік переїхав до України
Відставний полковник рф публічно відмовився від громадянства держави-агресора
Російський паспорт Фото: https://t.me/dom_channel/6673
24 Березня 2022, 15:53
читать на русском

ДБР на Закарпатті виявили відставного полковника МВС рф. Чоловік засудив рішення володимира путіна щодо початку війни та публічно відмовився від громадянства держави-агресора, знищив свою форму і документи, видані в росії.

Про це повідомили в ДБР у Telegram.

На Закарпатті працівники ДБР встановили місце перебування громадянина росії - полковника МВС РФ у відставці. Встановлено, що чоловік наприкінці 2021 року переїхав для проживання в Україну. Під час обшуку у нього виявлено поліцейську форму та посвідчення працівника МВС рф, георгієвські стрічки, відзнаки та грамоти офіційних органів росії, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що правоохоронці пересвідчилися у відсутності доказів щодо його причетності до протиправної діяльності на шкоду Україні.

Чоловік висловив свою категоричну позицію щодо незгоди з рішенням володимира путіна про початок вторгнення військ рф в Україну, що призвело до загибелі великої кількості людей. Він публічно відмовився від громадянства держави-агресора і знищив свою форму та документи, видані йому в рф, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 24 березня, російські окупанти скинули фосфорні бомби на Рубіжне. Також обстрілів зазнали жителі Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінної, Новодружеська та Воєводівки на Луганщині.

Читайте також

1