Російські окупанти скинули фосфорні бомби на Луганщину: серед загиблих є діти (фото, відео)

В області пошкоджено чи повністю зруйновано 31 будівлю
Російські окупанти скинули фосфорні бомби на Луганщину: серед загиблих є діти (фото, відео)
Наслідки російських обстрілів, Луганська область, фото Сергій Гайдай
24 Березня 2022, 11:12
читать на русском

Сьогодні вночі, 24 березня, російські окупанти скинули фосфорні бомби на Рубіжне. Також обстрілів зазнали жителі Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінної, Новодружеська та Воєводівки на Луганщині.

Про це повідомив голова Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

Дуже важка ситуація в Рубіжному, де тривають бої серед міста. За підтвердженою інформацією, ми маємо чотирьох загиблих, двоє з яких діти, та шестеро поранених. В росіян настала агонія. Вони не можуть пробитися вглиб, тому почали застосовувати важке озброєння. Ракетних ударів завдано по Лисичанську та Новодружеську, а на Рубіжне авіація рф почала скидати фосфорні бомби, - сказав Сергій Гайдай.

Він зазначив, що жертв може бути значно більше.

За словами Гайдая, 31 будівлю пошкоджено або повністю зруйновано в області за добу. Зокрема, 23 будинки (10 багатоповерхівок та 13 приватних). Пожежа виникла на 16 з них.

Наразі знеструмленими залишаються 35 населених пунктів – 14 частково, 21 повністю. 101 526 споживачів перебувають без світла, - пояснив він.

Гайдай додав, що у 27 селах та містах відсутнє газопостачання: у 22 повністю й у 5 частково.

Нагадаємо, російські бойовики продовжують знищувати мирних мешканців Луганської області. Всю ніч окупанти гатили по Рубіжному, Попасній та Сєвєродонецьку.

Читайте також