На Луганщині палають десятки будинків: окупанти обстрілюють населені пункти й вдень і вночі

Режиму тиші на Луганщині немає, організація гуманітарного коридору неможлива
На Луганщині палають десятки будинків: окупанти обстрілюють населені пункти й вдень і вночі
16 Березня 2022, 12:46
читать на русском

Російські окупанти продовжують цинічно обстрілювати житлові будинки у Луганській області. Окупаційні війська завдають ударів і вдень, і вночі по Рубіжному, Сєвєродонецьку та Лисичанську.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

У Сєвєродонецьку, Рубіжному та Лисичанську протягом ночі палали десятки житлових будинків. Багато загиблих і постраждалих серед мирного населення, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що рятувальники ДСНС Луганщини продовжують допомагати людям вибратися з під завалів, привозять людям воду та допомагають органам влади з евакуацією людей в безпечні місця.

Але російська армія хоче більше заручників війни серед мирного населення і робить евакуацію неможливою. Обстріли не вщухають, - додали у службі.

Рятувальники зазначають, що режиму тиші немає, а отже гуманітарного коридору сьогодні не буде. Російські війська обстрілюють колони автобусів та точки збору людей, звідки планувалась евакуація.

Нагадаємо, 15 березня у Луганській області українські військові знищили три танки Т-72, одну БМП-3 та весь особовий склад російських окупантів.

Читайте також

1