В Укргідрометцентрі розповіли про погоду останнього дня осені

В Україні буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують.
В Укргідрометцентрі розповіли про погоду останнього дня осені
Погода, дорога Фото: Укравтодор у Фейсбук
30 Листопада 2023, 08:39
читать на русском

У четвер, 30 листопада, в Україні майже припиняться опади. Лише місцями сніжитиме. На дорогах багатьох областей буде ожеледиця.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Втім, вночі в північно-східних областях буде невеликий сніг, а вдень на Закарпатті та Прикарпатті помірний мокрий сніг. На заході, півночі, у центрі країни, а також у Харківській області - ожеледиця. В Карпатах місцями пориви вітру будуть сягати 15-20 м/с.

Температура повітря вночі буде становити 3-8° морозу. Холодніше буде в західних областях - 6-11° морозу. Тим часом у південно-східній частині країни стовпчики термометрів покажуть близько 0°.

Вдень в Україні температура повітря буде від 3° морозу до 2° тепла. На півдні країни синоптики прогнозують 1-6° тепла.

На Київщині у четвер буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями обіцяють невеликий сніг, але вдень - без опадів. На дорогах ожеледиця. У зв'язку з цим оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

В Київській області температура повітря вночі буде 3-8° морозу, а вдень - від 3° морозу до 2° тепла. В Києві вночі та вдень стовпчики термометрів покажуть 4-6° морозу, а вдень -  близько 0°.

Нагадаємо, середня місячна температура в грудні 2023 року прогнозується від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла (в Криму до 4 градусів тепла). Це на 1-1,5 градуса вище за норму.

Читайте також

1