В "Урядовому кур’єрі" друкуватимуть повістки про виклик підозрюваного та обвинуваченого

Раніше там друкували тільки постанову уряду та укази президента
Важливо
В "Урядовому кур’єрі" друкуватимуть повістки про виклик підозрюваного та обвинуваченого
Газета “Урядовий кур’єр” (фото з відкритих джерел)
21 Жовтня 2020, 16:47
читать на русском

2021 року у газеті "Урядовий кур`єр" будуть розміщуватися повістки про виклик підозрюваного, обвинуваченого та інформація про процесуальні документи.

Таке рішення ухвалили під час засідання Кабінету міністрів.

Уряд визначив цей друкований засіб масової інформації загальнодержавної сфери розповсюдження, в якому 2021 року розміщуються повістки про виклик підозрюваного, обвинуваченого та інформація про процесуальні документи.

Читайте також

Зазначається, що рішення ухвалили без обговорення.

Довідка: газета "Урядовий кур'єр" — щоденне видання центральних органів виконавчої влади України. Засновник — Кабінет Міністрів України. Газета виходить від жовтня 1990 року. Мова видання — українська. Періодичність — п'ять разів на тиждень (вівторок, середа, четвер, п'ятниця та субота). Входить до першої трійки найтиражніших видань в Україні.

Як офіційна газета органів державної виконавчої влади України, "Урядовий кур'єр" першим отримує найповнішу та ексклюзивну інформацію про діяльність Президента і Уряду України, друкує на своїх сторінках повні тексти законів України, Указів Президента, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів, нормативні документи міністерств і відомств та коментарі до них. Значна частина цих документів набирає чинності з дня публікації в "Урядовому кур'єрі".